VITAJÁTÉK

VITAJÁTÉK2022-05-25T12:29:05+00:00

a vita (nem) játék

Egy hajóban evezünk.
Lehet, hogy másképp gondolkodunk. Másban hiszünk.
Lehet, hogy nem értünk egyet.
De együtt kell működnünk, hogy haladni tudjunk.

Mi ez?

A VoxPop Vitajáték azért jött létre, hogy jó beszélgetések szülessenek olyan témákról, amelyek heves vitákat váltanak ki. Egy eszköz arra, hogy sokszempontúan beszélgessünk fontos dolgokról. Játék, amiben nem lehet veszíteni, csak jó közösségi élményeket nyerni. Vita, amiben nincsenek törött tányérok csak valódi érvek és kisimult idegszálak. Egy fejlesztő eszköz, ami segít új tudást szerezni és nem utolsó sorban: közelebb kerülni egymáshoz.

Kiknek ajánljuk?

Vezetőknek

Az innovációnak két fontos feltétele van: valódi tudás, és bátorság a status quo megkérdőjelezésére. A VoxPop Vitajáték lehetőséget ad arra, hogy a munkatársak biztonságos légkörben osszák meg a véleményüket és tudásukat egy problémával kapcsolatban.

Trénereknek, coachoknak

A VoxPop Vitajáték egy egyedülálló módszer a csoportközi kommunikáció fejlesztésére és viták facilitálására. Egyszerre alkalmas soft skillek (kommunikáció, érvelés, kritikus gondolkodás, problémamegoldás) fejlesztésére, valamint innovatív szervezetfejlesztési helyzetekben.

Tanároknak

A VoxPop Vitajáték segít párbeszédet indítani a diákok között, helyes érveléstechnikára tanít, kreatív módon mozgósítja a diákok tudását, legyen szó egy történelmi esemény, egy irodalmi mű vagy egy osztályszintű probléma megvitatásáról.

Szülőknek

A VoxPop Vitajáték segítségével zajló beszélgetések lehetőséget adnak arra, hogy a család minden tagja egyenlő félként mondhassa el az álláspontját, részt vegyen a közös döntésekben. Így a gyerekek elsajátíthatnak egy olyan vitakultúrát, amelyben személyeskedések, sértések nélkül tudnak kiállni magukért.

Képzések

VoxPop Játékbemutató

3 óra 4-8 fő részére.

Az interaktív workshop alatt a résztvevőknek lehetőségük van megismerni egymást, kipróbálni többféle vitán és kommunikáción alapuló gyakorlatot, és megismerkedni az érvelési hibák típusaival.

VoxPop Csapatépítő

3 óra 5-20 fő részére. 

A vitázás, egymás véleményének megismerése olyan élmény, amely emlékezetes marad egy csapatépítés keretében is.

Elsősorban cégeknek és szervezeteknek ajánljuk.

VoxPop Vitamester Képzés

6 óra 5-15 fő részére. 

Aki igazán el akar mélyedni a közösségi vita módszertanában és maga is profi módon szeretne VoxPop vitajátékot vezetni, annak ezt a képzést ajánljuk.

Referenciák

résztvevő,

aki már kipróbálta

minőségi beszélgetés, 

amely így létrejött

ország,

ahol már járt a Vox Pop Vitajáték:
Bulgária, Lengyelország, Kína

nyelv,

amin elérhető: angol, magyar, német

Vásárlás

Személyes átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti irodánkban (Bajnok u. 13.), illetve a játékot postázni is tudjuk (ennek költsége: 2.100 Ft). További információért vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen: hellodia@i-dia.org

VoxPop vitajáték magyar nyelven

VoxPop vitajáték magyar nyelven
Ár: 15 000 Ft (+ 2 100 Ft postaköltség)

VÁSÁRLÁS

VoxPop – A kártyajáték

VoxPop – A kártyajáték // Támadnak az Érvszörnyek
Ár: 7500 Ft (+ 2 100 Ft postaköltség)

VÁSÁRLÁS

VoxPop vitajáték angol nyelven

VoxPop vitajáték angol nyelven
Ár: 20 000 Ft (+ 2 100 Ft postaköltség)

VÁSÁRLÁS

VoxPop vitajáték támogatói áron

A vitajáték megvásárlásakor egy szettet neked postázunk, egyet pedig eljuttatunk egy (akár általad kiválasztott) iskolába.
Ár: 30 000 Ft (+ 2 100 Ft)

VÁSÁRLÁS

Többet szeretnél tudni?

 

Olvass tovább!