VITAJÁTÉK

VITAJÁTÉK2021-11-23T17:31:23+00:00

a vita (nem) játék

Egy hajóban evezünk.
Lehet, hogy másképp gondolkodunk. Másban hiszünk.
Lehet, hogy nem értünk egyet.
De együtt kell működnünk, hogy haladni tudjunk.

Mi ez?

A VoxPop Vitajáték azért jött létre, hogy jó beszélgetések szülessenek olyan témákról, amelyek heves vitákat váltanak ki. Egy eszköz arra, hogy sokszempontúan beszélgessünk fontos dolgokról. Játék, amiben nem lehet veszíteni, csak jó közösségi élményeket nyerni. Vita, amiben nincsenek törött tányérok csak valódi érvek és kisimult idegszálak. Egy fejlesztő eszköz, ami segít új tudást szerezni és nem utolsó sorban: közelebb kerülni egymáshoz.

Kiknek ajánljuk?

Vezetőknek

Az innovációnak két fontos feltétele van: valódi tudás, és bátorság a status quo megkérdőjelezésére. A VoxPop Vitajáték lehetőséget ad arra, hogy a munkatársak biztonságos légkörben osszák meg a véleményüket és tudásukat egy problémával kapcsolatban.

Trénereknek, coachoknak

A VoxPop Vitajáték egy egyedülálló módszer a csoportközi kommunikáció fejlesztésére és viták facilitálására. Egyszerre alkalmas soft skillek (kommunikáció, érvelés, kritikus gondolkodás, problémamegoldás) fejlesztésére, valamint innovatív szervezetfejlesztési helyzetekben.

Tanároknak

A VoxPop Vitajáték segít párbeszédet indítani a diákok között, helyes érveléstechnikára tanít, kreatív módon mozgósítja a diákok tudását, legyen szó egy történelmi esemény, egy irodalmi mű vagy egy osztályszintű probléma megvitatásáról.

Szülőknek

A VoxPop Vitajáték segítségével zajló beszélgetések lehetőséget adnak arra, hogy a család minden tagja egyenlő félként mondhassa el az álláspontját, részt vegyen a közös döntésekben. Így a gyerekek elsajátíthatnak egy olyan vitakultúrát, amelyben személyeskedések, sértések nélkül tudnak kiállni magukért.

Képzések

VoxPop Teaser

3 órás workshop, amelyben a résztvevőknek lehetőségük van arra, hogy élményszerűen megismerkedjenek a helyes érvelés technikáival, megtanulják felismerni a leggyakoribb érvelési hibákat, és kipróbálják a Vox Pop Vitajátékot.

Szervezeti vitakultúra-fejlesztés

Egyéni igényekre szabott szervezetfejlesztés, amelynek célja egy olyan szervezeti vitakultúra-megalapozása, amelyben szakmai egyet nem értés nem belső feszültségként, hanem erőforrásként jelenik meg. A munkahelyi workshop lehetőséget ad arra, hogy a kollégák kiegyensúlyozott és partneri módon dolgozzanak fel egy szakmai dilemmát.

VoxPop facilitátor képzés

Egy elmélyültebb, háromnapos képzés, amelynek során a résztvevők megismerkednek a vitakultúra-fejlesztés szemléletmódjával és eszközeivel, a helyes érveléstechnika tanításának alapjaival és elsajátítják azokat a vitavezetői kompetenciákat, amelyek segítségével alkalmazni tudják a Vitajátékot tréning helyzetekben.

Referenciák

résztvevő,

aki már kipróbálta

minőségi beszélgetés, 

amely így létrejött

ország,

ahol már járt a Vox Pop Vitajáték:
Bulgária, Lengyelország, Kína

nyelv,

amin elérhető: angol, magyar, német

Vásárlás

Személyes átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti irodánkban (Bajnok u. 13.), illetve a játékot postázni is tudjuk (ennek költsége: 1.900 Ft). További információért vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen: hellodia@i-dia.org

VoxPop vitajáték magyar nyelven

VoxPop vitajáték magyar nyelven
Ár: 15 000 Ft (+ 1 900 Ft postaköltség)

VÁSÁRLÁS

VoxPop vitajáték angol nyelven

VoxPop vitajáték angol nyelven
Ár: 20 000 Ft (+ 1 900 Ft postaköltség)

VÁSÁRLÁS

VoxPop vitajáték támogatói áron

VoxPop vitajáték támogatói áron: a vitajáték megvásárlásakor egy szettet neked postázunk, egyet pedig a te ajándékodként eljuttatunk egy – akár általad kiválasztott – iskolába.
Ár: 30 000 Ft (+ 1 900 Ft postaköltség)

VÁSÁRLÁS

Többet szeretnél tudni?

 

Olvass tovább!