SZOLGÁLTATÁSOK

SZOLGÁLTATÁSOK2022-03-11T10:55:59+00:00

A DIA több mint 20 éve nyújt magas szintű szakmai szolgáltatásokat az érintettek igényeit maximálisan figyelembe véve. Ezeket oktatási intézmények (egyetemek, közép-, és általános iskolák), civil szervezetek, szakmai közösségek és vállalatok számára ajánljuk. A szolgáltatásokból befolyó összeg teszi lehetővé, hogy olyan közösségekkel is dolgozzunk, akiknek erre nem lenne saját forrása.

Tanulási élmények tervezése

Szervezet- és programfejlesztés

Vita workshopok

Szolgáltatásaink

VoxPop Workshop

Változatos workshopjaink révén minden korosztály megtapasztalhatja, hogy milyen valódi érvek mentén, sértődések nélkül vitázni a VoxPop vitajáték segítségével.

ÉRDEKEL

Vita Workshop

A 3×45 perces foglalkozásokon a résztvevők interaktív keretek között sajátíthatják el a hatékony kommunikáció, az érveléstechnika és a vitázás alapjait, és próbálhatják ki azokat különböző vitahelyzetekben.

ÉRDEKEL

Közterem

Legyen az osztályból csapat! A Közterem program egy osztálytermi szinten, az adott osztállyal (3. évfolyamtól az érettségiig tartó korosztállyal) megvalósuló tréningsorozat.

ÉRDEKEL

Kreatív Problémamegoldás

Ez az eszköztár egy olyan folyamatot ír le, amelyben a fiatalokat egy probléma részeseivé tesszük, felruházzuk őket a megoldáshoz szükséges ismeretekkel és tapasztalatokkal.

ÉRDEKEL

KAPCSOLÓDJ!
Online Képzés Pedagógusoknak

Négyalkalmas online képzés csapatépítésről, építő vitázásról és arról, hogyan tanuljunk és beszélgessünk izgalmasan (nem csak) az online térben.

ÉRDEKEL

Tananyag és Workshop Fejlesztés

Olyan innovatív tananyagokat, workshopokat vagy éppen társasjátékokat fejlesztünk együttműködő partnereinkkel, melyek közelebb hoznak fontos témákat és ügyeket a fiatalokhoz és a fiatalokkal foglalkozó szakemberekhez.

ÉRDEKEL

Rólunk mondták

Referenciák

aHang, Berzsenyi Dániel Gimnázium, Budapesti Fesztiválzenekar, Budapest School, Cordelia Alapítvány, Drive Online KFT, Edisonplatform, Eduweb Kft, ELTE ÁJK, ELTE PPK, Emberség Erejével Alapítvány, Erste Bank Hungary Zrt, Igazgyöngy Alapítvány Toldi Tanoda, Járókelő, Jezsuita Roma Szakkollégium, Metropolitan Egyetem, Motiváció Műhely, NaTE, OSA Archívum, Romaversitas Alapítvány, Színfolt Bt, OTP Bank Nyrt, Tanoda Platform, TEMPUS Közalapítvány, UCCU, Utcajogász Egyesület, Van Helyed Stúdió