MIADIA

MIADIA2022-03-25T12:29:03+00:00

Csapatunk

Alacsony Zsóka
Alacsony Zsóka
Irodavezetőként a feladataim közé tartozik a különböző projektekben dolgozó munkatársak adminisztratív támogatása és a koordinálásban való részvétel. Én válaszolok Nektek a DIA-val kapcsolatos kérdésekre és megkeresésekre, akár e-mailben, akár telefonon, valamint a VoxPop vitajátékjáték csomagjaitokat is én állítom össze. Szeretem, hogy ebben a munkában mindig új kihívásokkal találkozom és egy olyan csapatban dolgozhatok, ahol mindannyian hasonló értékeket képviselünk.
Csatári Tamara
Csatári Tamara
A DIA tevékenységei közül leginkább két területen találkozhattok velem: a Közterem programban elsősorban trénerként és a foglalkozások szervezőjeként tevékenykedem, az “Egy hajóban evezünk” programban pedig én felelek a projekt koordinálásért, valamint mentorként is dolgozom a vitaklubokkal. A DIA-s életérzés számomra nem csak hozzám közel álló projektek megvalósítását jelenti, hanem azt is, hogy ezek kialakítására és a tervezésre is hatással lehetek, így igazán a sajátoménak érzek mindent, amit itt csinálok.
Korenyák Zsófia
Korenyák Zsófia
A DIA-ban projektvezetőként, mentorként és az önkéntesek, gyakornokok koordinátoraként dolgozom. Az eddigi években több különféle projektet is vezettem, főként vitakészségfejlesztés és kreatív problémamegoldás fókusszal. Ezekben a projektekben hol rendezvényszervezőként, hol tananyagok, háttéranyagok kidolgozójaként, hol trénerként járulok hozzá a célok megvalósításához. A legjobban a tanulási folyamatok tervezését szeretem, hogy miképp lesz egy téma befogadható, érthető és vonzó a résztvevőink, érdeklődőink számára. Ezen kívül nagyon szeretem az önkénteseinket, gyakornokainkat mentorálni, mert általuk mindig olyan új ötletekkel és friss szempontokkal gazdagodhatunk, amelyeket mind egyéni, mind szervezeti szinten hasznosíthatunk.
Lencse-Csík Orsolya
Lencse-Csík Orsolya
A DIA szakmai vezetőjeként a klasszikus vezetői feladatok mellett trénerként is tevékenykedem a szervezetben: VoxPop és vita workshopokat, valamint Közterem foglalkozásokat tartok, az “Egy hajóban evezünk” programunkban pedig mentorként veszek részt. Vezetőként nagyon fontosnak tartom, hogy miért, kikkel és hogyan dolgozunk. Ezért a DIA-ban folyamatos a belsős-külsős fejlesztés, mentorálás, így kicsit olyan, mintha egy soha véget nem érő szervezetfejlesztésen, csapatépítésen vennénk részt. Számomra épp ez adja meg a mindennapi kihívásokat, a célokat és nem utolsósorban az elmaradhatatlan flow élményt is. Hab a tortán, hogy egy professzionális, munkája iránt alázatos és elkötelezett csapattal dolgozhatok, akik nem ijednek meg a kihívásoktól, az új dolgoktól és sosem fáradtak a fejlődéshez!
Mike Adél
Mike Adél
Gyakornokságom óta számos szerepkörben kipróbálhattam magam a szervezetben: feleltem projekt adminisztrátori feladatokért, segítettem a többiek munkáját VoxPop tréningeken asszisztensként, és vezettem már én is vitafoglalkozást. Jelenleg a DIA kommunikációs feladatait látom el, és én igyekszem megőrizni a VoxPop minőségi megjelenését, olykor pedig tréningeken is találkozhattok velem. Szeretem, hogy a DIA-ban mindig van lehetőség fejlődni, újat tanulni, és még ismeretlen területeken kipróbálni magam.
Oliveira de Jesus Andrea
Oliveira de Jesus Andrea
Az alapítványnál a legfontosabb feladatom a szervezet pénzügyi vezetése és az ehhez kapcsolódó folyamatok szervezése. Ezen kívül részt veszek a DIA szakmai tevékenységében is projektvezetői és tréneri feladatok ellátásával. Fontos számomra, hogy a fiatalok élményalapú tanulási folyamatokon keresztül fejlődjenek, sokat jelent, hogy munkámmal ezt az ügyet támogathatom.

Galambos Rita

Text

Átláthatóság

Közhasznúsági jelentések
2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020

Támogatók


Partnerek