KÖZTEREM

KÖZTEREM2022-03-17T21:18:18+00:00

Legyen az osztályból csapat!

A Közterem program egy osztálytermi szinten, az adott osztállyal (harmadik évfolyamtól az érettségiig tartó korosztállyal) megvalósuló tréningsorzat, ahol a diákok olyan csoportos együttműködést igénylő helyzetekben vesznek részt, melyek segítségével kulcsfontosságú szociális készségeik fejlődnek, miközben a csoportkohézió is erősödik az osztály tagjai között. Így válik az osztályból valódi csapat.

Mi ez?

A Közterem foglalkozások célja az együttműködés, a win-win szemlélet, a hatékony kommunikáció, a konfliktuskezelés, az adaptivitás, a kritikus gondolkodás, valamint a proaktivitás előmozdítása és a csoportkohézió erősítése. A programba 3-12. évfolyamos osztályok jelentkezését várjuk, nem csak osztálytermi foglalkozásokra, hanem akár az osztálykirándulások programelemeként is.

Közterem foglalkozások

Osztályoknak

Egy félévben minimum 6×45 percben tartunk Közterem foglalkozásokat heti, kétheti, vagy tömbösített módon. Módszereink között a tréning, a szituáció, a társasjáték és a vita is megtalálható. A programba 3-12. évfolyamos osztályok jelentkezését várjuk, nem csak osztálytermi foglalkozásokra, hanem akár az osztálykirándulások programelemeként is.

Pedagógusoknak

Tájékoztató és szakmai workshopokat tartunk pedagógusoknak, hogy első kézből ismerjék meg a Közterem foglalkozások céljait és tartalmát, miközben saját élményben is megtapasztalhatják az osztályokban is alkalmazott módszereket. A workshopokon lehetőség van az osztályokban jelentkező problémák, esetek  szakmai megvitatására, gyakorlati kérdések, kihívások megbeszélésre. 

Referenciák

2448 diák,

aki már részt vett Közterem foglalkozáson

41 iskola,

ahol már járt a Közterem foglalkozás

69 osztály,

amely elindult a csapattá válás útján

Árak

Az alábbi árak tartalmazzák a Közterem program trénereink munkáját (előkészítés, tréning, reflexió), valamint a szükséges eszközöket. Ezen felül utazási költséget számolunk fel Budapest agglomerációján kívül eső tréningek esetében. 

10 fős

vagy annál nagyobb osztálylétszám esetén/alkalom:

10.000 forint

21 fős

vagy annál nagyobb osztálylétszám esetén/alkalom:

20.000 forint

31 fős

vagy annál nagyobb osztálylétszám esetén/alkalom:

30.000 forint

10% kedvezményt adunk az árból, ha egy iskolából 2-4 osztály, 

20% kedvezményt adunk, ha egy iskolából 5, vagy több osztály vesz részt a programban.

Többet szeretnél tudni?

 

Olvass tovább!