Keresés
Close this search box.

Euroguide

A Euroguide projekt keretében a DIA és a Political Capital közösen kidolgozott kézikönyvének célja, hogy fiatalokkal foglalkozó szakembereknek nyújtsanak segítséget abban, hogy hogyan beszélgethetnek érzékeny társadalmi kérdésekről.

InnoMate

Az InnoMate projekt célja a középiskolás fiatalok kezdeményező-és vállalkozói készségfejlesztése.

Legyél Te is Most Generációs!

A Telekom LTMG projektjében cél, hogy középiskolás diákok mutassák meg az idősebbeknek, hogy az okoseszközök, az internet és az online megoldások használata egyszerűen elsajátítható és korlátlan lehetőségeket biztosít.

DEMOS projekt

– Játék a populizmusról és a társadalmi változásról –   A demokrácia szabadulószoba célja, hogy egy fiktív történeten keresztül, játékos formában lehetőséget adjon a fiataloknak, hogy megismerjék és gyakorolják a demokratikus politikai részvételhez szükséges készségeket.

Fiatalok: Együtt, felelősséggel!

Újbuda Önkormányzatával közös projektünkben a kerületben élő fiatal tanulókkal, hallgatókkal és munkavállalókkal közösen egy kerületi ifjúságpolitikai stratégiát alkotunk.

Változáshozók

A Változáshozók projekt célja, hogy a fiatalok számára lehetőséget biztosítson arra, hogy egy összetartó közösség részeként képessé váljanak aktív szerepet vállalni környezetük és jövőjük alakításában.

Youth Voice

Mihez kezdjünk az álhírekkel? A projektben részt vevő fiatalokkal erre a kérdésre keressük a választ.

Youth2Youth

Társadalmi innovációs verseny, elkötelezett fiatalok, kreatív megoldási tervek.

DeMo

Civil együttműködések egy befogadóbb társadalomért.