Kamaszkonferencia

Kamaszkonferencia2021-12-18T16:31:05+00:00

KAMASZKONFERENCIA

#dia #forditsegyetavilagon

2022. május 21., Budapest

KAMASZKONFERENCIA? IGEN!

Ezt a konferenciát olyan fiataloknak szervezzük, akik szeretnének többet tudni arról a világról, ami az iskola falain kívül várja őket. Akik nyitottak és kíváncsiak az új gondolatokra. Akiknek tervei vannak. Akik hatással akarnak lenni a világra.

TÉMÁK

fókuszban: a szabadság

SZABADULJ (F)EL!

Ha belenézel a tükörbe, kit látsz? Felszabadító érzés, ha jobban megismeritek egymást azaz önmagadat. Történetek küzdelmekről, elfogadásról, amelyek segítenek elindulni az önismeret rögös útján.

EGYÜTT IS SZABAD

„Szabadság az, ha megválaszthatom: kitől és mitől függjek.” (Fodor Ákos)
Univerzális tapasztalatok inspiráló közösségekből, együttműködésekről, amelyek változást hoznak. Társakkal könnyebb.

ENGEDD SZABADJÁRA!

A képzeleted. A gondolataid. A szíved. Egyikünk sem tudja, mit hoz a jövő, de ha nyitott elmével és lélekkel járunk, bármi megtörténhet. Őszinte előadások olyan emberektől, akik hatással vannak a világra.

PROGRAM

2022. május 21. (szombat)

Hamarosan…
REGISZTRÁCIÓ

Jegyek csak korlátozott számban elérhetők. A részvétel ingyenes. A közönség soraiba jelentkezned kell, mert a legmotiváltabb és -nyitottabb középiskolásoknak szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy részt vegyenek ezen a különleges eseményen.

A konferenciára elsősorban 14 és 19 év közötti középiskolásokat várunk. Korlátozott számban jelentkezhetnek diákcsoportokat kísérő tanárok, felnőttek is.   KIK VAGYUNK?

   A konferencia megvalósítója a DIA

   A DIA egy fiatalokkal foglalkozó szakmai szervezet, amelynek célja, hogy minden fiatal megtalálja a világban a saját helyét, közösségét. Ennek érdekében azon dolgozunk, hogy a fiatalok képesek legyenek felelősen gondolkodni a jövőről, tapasztalatokat  és tudást szerezni az őket körülvevő világról, megtanuljanak beleszólni az őket érintő ügyekbe,  és kreatív problémamegoldóként részt vegyenek a közösségi problémák megoldásában. 

   Kapcsolat:
   Deli Csenge
   kamaszkonferencia@i-dia.org

   A KAMASZKONFERENCIA TÁMOGATÓI:

   a Magyar Telekom

   és az Európai Unió