Kamaszkonferencia

Kamaszkonferencia2021-10-15T07:30:25+00:00

KAMASZKONFERENCIA

#dia #forditsegyetavilagon

2022. január 29., Budapest

KAMASZKONFERENCIA? IGEN!

Ezt a konferenciát olyan fiataloknak szervezzük, akik szeretnének többet tudni arról a világról, ami az iskola falain kívül várja őket. Akik nyitottak és kíváncsiak az új gondolatokra. Akiknek tervei vannak. Akik hatással akarnak lenni a világra.

TÉMÁK

fókuszban: a szabadság

Szabadulj (f)el!

Ha belenézel a tükörbe, kit látsz? Felszabadító érzés, ha jobban megismeritek egymást azaz önmagadat. Történetek küzdelmekről, elfogadásról, amelyek segítenek elindulni az önismeret rögös útján.

Együtt is szabad

„Szabadság az, ha megválaszthatom: kitől és mitől függjek.” (Fodor Ákos) Univerzális tapasztalatok inspiráló közösségekből, együttműködésekről, amelyek változást hoznak. Társakkal könnyebb.

Engedd szabadjára!

A képzeleted. A gondolataid. A szíved. Egyikünk sem tudja, mit hoz a jövő, de ha nyitott elmével és lélekkel járunk, bármi megtörténhet. Őszinte előadások olyan emberektől, akik hatással vannak a világra.

PROGRAM

2022. január 29. (szombat)

Hamarosan…
KIK VAGYUNK?

A konferencia megvalósítója a DIA

www.i-dia.org

A DIA egy fiatalokkal foglalkozó szakmai szervezet, amelynek célja, hogy minden fiatal megtalálja a világban a saját helyét, közösségét. Ennek érdekében azon dolgozunk, hogy a fiatalok képesek legyenek felelősen gondolkodni a jövőről, tapasztalatokat  és tudást szerezni az őket körülvevő világról, megtanuljanak beleszólni az őket érintő ügyekbe,  és kreatív problémamegoldóként részt vegyenek a közösségi problémák megoldásában.

Kapcsolat:

kamaszkonferencia@i-dia.org

A KAMASZKONFERENCIA TÁMOGATÓJA: