Veszekedés helyett beszélgetést karácsonyra!

 

(veszekedést) beszélgetést karácsonyra!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a december 15. után rendelt játékokat csak január második felében tudjuk kézbesíteni !

A karácsony a szeretet ünnepe, gyakran mégis nehézséget jelent a harmonikus együttlét, a jó beszélgetés. Nem ritka, hogy szeretteink körében a sok stressz hatására a közös készülődés és vacsora veszekedésbe, parttalan vitába torkollik. Ha te is tapasztaltál már ilyesmit, akkor a Vox Pop vitajáték hasznodra lehet!

 

Vox Pop-ban az építő jellegű vita és a társasjátékozás élménye találkozik. A DIA által fejlesztett vitajáték azért jött létre, hogy jó beszélgetések szülessenek olyan témákról, amelyek heves vitákat válthatnak ki. Ez egy olyan eszköz, amely segítségével tapasztalatot szerezhetünk az érvelésben, és közelebb kerülhetünk egymáshoz, akkor is, ha nem értünk mindenben egyet.

 

 

Hogyan szerezd be és használd?

  1. Adományozz 15.000 forintot a DIA-nak, aminek segítségével 2021-ben fiatalokat tanítunk érvelni, együttműködni, és kritikusan gondolkodni fontos társadalmi kérdésekről. Támogass egy jó ügyet idén karácsonykor!
  2. Mi ezért cserébe magajándékozunk egy Vox Pop vitajátékkal, amit postán elküldünk. Ennek az oldalnak az aljára görgetve tudod megrendelni a játékot a kívánt nyelven (kattints a vásárlás gombra, ez az adományozáshoz vezet).
  3. Ezen felül december folyamán meglepünk egy teljesen új online kiadvánnyal is, ami vitás játékokat és sok ünnepi és általános vitatémát is tartalmaz.
  4. Hozd össze a közösségedet az új évben a Vox Pop játékkal, legyen szó munkahelyről, családról vagy iskoláról!

 

 

Tudj meg többet a Vox Pop-ról!

 

Egy olyan csapatban álmodtuk meg a játékot, ahol mindenkinek sok év tapasztalata van vitakultúra fejlesztés területén gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt.  Azért hoztuk létre a játékot, hogy keretet biztosítsunk az érdemi és kiegyensúlyozott párbeszédhez. Számba vettük, hogy mi romolhat el egy vitában és olyan szabályokat alkottunk, amelyek biztosítják, hogy minden szempont megjelenjen, ne legyen egyenlőtlenség a felek között, helyes érvek hangozzanak el, és teret kapjanak a valós információk a beszélgetésben.

Vitatémákért és cikkekért kattints ide!

 

Nézd meg, mit rejt a doboz!

 

 

Vita, amiben nincsenek törött tányérok csak valódi érvek és kisimult idegszálak. Egy fejlesztő eszköz, ami segít új tudást szerezni és nem utolsó sorban: közelebb kerülni egymáshoz.

„Azt tanultam a Vox Pop által, hogy vitázni lehet játékosan, szórakoztatóan is. Annak ajánlanám, aki szereti tornáztatni az agyát.”

 

Hogyan rendelheted meg?

Ennek az oldalnak az aljára görgetve tudod megrendelni a játékot a kívánt nyelven: https://i-dia.org/vitajatek/

Itt kattints a vásárlás gombra, ez az adományozáshoz vezet. Töltsd ki az adataidat és mi felvesszük vele a kapcsolatot pár napon belül.

 

Ha kérdésed van vagy szeretnéd megrendelni a játékot, írj bátran: vujovits.julia@i-dia.org

 

 

2020-12-16T14:39:14+00:00