Keresés
Close this search box.

Veszekedés helyett beszélgetést idén karácsonyra is!

 

(veszekedést) beszélgetést karácsonyra!

 

FONTOS: A december 15. után megrendelt játékokat már csak január második felében tudjuk kézbesíteni. Köszönjük a megértést!

 

A karácsony a szeretet ünnepe, gyakran mégis nehézséget jelent a harmonikus együttlét, a jó beszélgetés. Nem ritka, hogy szeretteink körében a sok stressz hatására a közös készülődés és vacsora veszekedésbe, parttalan vitába torkollik. Ha te is tapasztaltál már ilyesmit, akkor a VoxPop vitajáték hasznodra lehet!

 

A VoxPop-ban az építő jellegű vita és a társasjátékozás élménye találkozik. A DIA által fejlesztett vitajáték azért jött létre, hogy jó beszélgetések szülessenek olyan témákról, amelyek heves vitákat válthatnak ki. Ez egy olyan eszköz, amely segítségével tapasztalatot szerezhetünk az érvelésben, és közelebb kerülhetünk egymáshoz, akkor is, ha nem értünk mindenben egyet.

 

 

 

Hogyan szerezd be és használd?

 

  1. Rendeld meg a VoxPop vitajátékot 15.000 forintért, amivel azt támogatod, hogy 2022-ben minél több fiatalt taníthassunk  érvelni, együttműködni, és kritikusan gondolkodni fontos társadalmi kérdésekről. Támogass egy jó ügyet idén karácsonykor!
  2. Görgess ennek az oldalnak az aljára, ahol megrendelheted a VoxPopot a kívánt nyelven! A játék maga nem tartalmazza a kinyomtatott vitatémákat, hanem ebből a bővülő gyűjteményből tudod ingyen letölteni és kinyomtatni ezeket.
  3. Hozd össze a közösségedet az új évben a VoxPop játékkal, legyen szó munkahelyről, családról vagy iskoláról!

 

 

 

Tudj meg többet a VoxPop-ról!

 

Egy olyan csapatban álmodtuk meg a játékot, ahol mindenkinek sok év tapasztalata van vitakultúra fejlesztés területén gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt.  Azért hoztuk létre a játékot, hogy keretet biztosítsunk az érdemi és kiegyensúlyozott párbeszédhez. Számba vettük, hogy mi romolhat el egy vitában és olyan szabályokat alkottunk, amelyek biztosítják, hogy minden szempont megjelenjen, ne legyen egyenlőtlenség a felek között, helyes érvek hangozzanak el, és teret kapjanak a valós információk a beszélgetésben.

Vitatémákért és cikkekért kattints ide!

 

 

Megújult a VoxPop – Nézd meg hogyan!

 

 

Vita, amiben nincsenek törött tányérok csak valódi érvek és kisimult idegszálak. Egy fejlesztő eszköz, ami segít új tudást szerezni és nem utolsó sorban: közelebb kerülni egymáshoz.

„Azt tanultam a Vox Pop által, hogy vitázni lehet játékosan, szórakoztatóan is. Annak ajánlanám, aki szereti tornáztatni az agyát.”

 

 

Hogyan rendelheted meg?

 

Ennek az oldalnak az aljára görgetve tudod megrendelni a játékot a kívánt nyelven: https://i-dia.org/vitajatek/

Itt kattints a vásárlás gombra, töltsd ki az adataidat, és mi felvesszük veled a kapcsolatot pár napon belül.

 

Ha kérdésed van, írj bátran: hellodia@i-dia.org