Újra képzést hirdetünk
#Esemény 2016.05.16

Problémamegoldás és innováció témában szervezünk ingyenes kétnapos képzést júniusban. Izgalmas módszertan, szuper trénerek és remek hangulat – tartsatok velünk! Jelentkezési határidő: május 27.

 

Problémamegoldás & Innováció Tréning változáshozóknak

 

Kiknek ajánljuk?

 

  • fiatalokkal foglalkozó szakembereknek, akik egy izgalmas módszertant keresnek a problémamegoldó készségek fejlesztéséhez
  • civil szervezetek munkatársainak, akik projektek kidolgozásában vesznek részt, és szeret-nének ebben fejlődni, inspirációt szerezni
  • álmodozóknak és világmegváltóknak, akik saját kezdeményezések megvalósításán törik a fejüket, de nem tudják, hogyan vágjanak bele.

 

Miről szól ez a képzés?

 

Napjainkban az egyik legfontosabb kulcs a sikerhez, hogy képesek vagyunk-e új nézőpontokból tekinteni a problémákra, és tudunk-e innovatív válaszokat adni azokra. Ezen a tréningen olyan technikákkal találkozol majd, amelyekkel felpörgetheted a kreatív problémamegoldó készségeidet, “kiléphetsz a dobozból”, gyakorolhatod a design thinking és kreatív tervezés alapjait, csapatmunkában kereshetsz innovatív válaszokat összetett kihívásokra. Találkozhatsz innovátorokkal, társadalmi vállalkozókkal, és beszélgethetsz velük stratégiákról, ötletekről, világmegváltásról.

 

Milyen költségekkel jár a képzés?

 

A képzésen való részvétel a résztvevők számára ingyenes (a képzés díját az Európai Bizottság finanszírozza, amelynek költsége személyenként 50.000 Ft). A tréning időtartama alatt étkezést biztosítunk, illetve megoldjuk a vidékről érkező résztvevők szállását.

 

Mikor és hol?

 

2016. június 18-19., Budapesten. A képzés, szombaton 10 órától 19.30-ig, vasárnap pedig 9 órától 14 óráig tart.

 

Hogyan lehet jelentkezni?

 

Ha szeretnél részt venni a tréningen, töltsd ki az online jelentkezési lapot. Kérjük, csak akkor regisztrálj, ha biztosan részt tudsz venni a képzés teljes időtartama alatt!

 

Jelentkezési határidő: 2016. május 27.

 

A képzésre korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni. Túljelentkezés esetén a résztvevők kiválasztása az alapján dől el, hogy mik a képzéssel kapcsolatos motivációik, és hogyan tervezik a képzésen tanultakat hasznosítani a jövőben.

 

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a tréningen tanultak kereskedelmi célú felhasználásához a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány előzetes engedélye szükséges.

 

 JELENTKEZEM 

 

***

Kérdésed van?

miko.gabor@i-dia.org

+36 30 500 8373

***

A képzés a Speak Smart program keretében valósul meg.

 

A projekt az Európai Bizottság támogatásával valósul meg. A projekt tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság vagy az Erasmus+ Program véleményét, mely intézmények felelőssége a projektre nem terjed ki.