Keresés
Close this search box.

Megújult a VoxPop! Megmutatjuk, hogyan

Egy ideje már tervezgettük és végre valósággá vált: új, kompaktabb formában kapható a VoxPop! Csinosabb külső, de ugyanolyan tartalmas belső vár. Rendeld meg ma!

 

 

Egy hajóban evezünk

„Lehet, hogy másképp gondolkodunk. Másban hiszünk. Lehet, hogy nem értünk egyet. De együtt kell működnünk, hogy haladni tudjunk.”

– áll a VoxPop szellemiségének középpontjában. És a megváltozott külső ellenére a lényeg még mindig ugyanez: hogy érdemi párbeszédek szülessenek a játék segítségével, bármilyen témáról legyen is szó. Az állatkertek fennmaradásáról, a szólásszabadság határairól, az oltások kötelezővé tételéről vagy épp a műanyagmentes július létjogosultságáról.

 

 

A VoxPop vitajáték lehetővé teszi, hogy indulatmentesen, tányértörést és idegszálborzolást mellőzve körbejárjunk egy témát, miközben segít a leggyakoribb érvelési hibák felismerésében, és olyan kereteket ad, amelyek között barátok és családtagok, kollégák, tanárok és diákok, vagyis kicsik és nagyok egyaránt egyenlő partnerként ütköztethetik érveiket.

 

ITT minden további fontos információt megtalálsz róla.

 

 

Új forma, régi értékek

 

Na de miben is történt a változás?

  • A henger helyett egy sokkal szebb és praktikusabb fadobozba rejtettük a játék hozzávalóit. Ez azzal járt, hogy kicsit lekicsinyítettük a játéktáblát, de nyolc ember ugyanúgy kényelmesen társaloghat fölötte. A doboznak hála sokkal egyszerűbbé vált a játék tárolása és olcsóbb lett a szállítás (postán vagy GLS-en keresztül 1.900 Ft).

  • A korábbi játékszabályt kiegészítettük sok-sok hasznos tanáccsal, fondorlatos tippekkel a játék és a vitázás kapcsán. Ez a tudás mennyiség végül egy kisokossá duzzadt, ami a nyári hőségben akár legyezőként is funkcionálhat.

  • Természetesen kedvenc érvszörnyeink megmaradtak, és az akciókártyákkal továbbra is izgalmasabbá tehető a játék.

 

Ugye, milyen jó? Neked hogy tetszik? Írd meg kommentben!

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, RENDELD MEG még ma!

További információkért, kérdés esetén keress minket a hellodia@i-dia.org e-mail címen.

 

Tökéletes a nyáresti fröccsözések mellé, vízpartra, barátokkal beszélgetni, és akár kényes kérdéseket megvitatni.