Keresés
Close this search box.

Itt jönnek a Változáshozók!

Jelentkezz új projektünkre!

VÁLTOZÁSHOZÓK – Kreatív problémamegoldó workshopok középiskolás fiataloknak (a teljes brief letöltéséhez kattints)

Hiszünk abban, hogy a fiatalok egy összetartó közösség részeként aktív szerepet vállalhatnak környezetük és jövőjük alakításában.

A VÁLTOZÁSHOZÓK a DIA projektje, amelyben alkalmat adunk a diákoknak arra, hogy a számukra fontos problémákról egyenrangú partnerként kezdeményezzenek párbeszédet olyan döntéshozókkal, akikkel kölcsönösen hatást gyakorolhatnak egymás véleményére és nézőpontjára.

 

A workshopok során a fiatalok kreatív és változatos eszközökkel térképezhetik fel a számukra legfontosabb problémákat, és – szakemberekkel, valamint mentorokkal konzultálva – ötleteket dolgozhatnak ki azok megoldására.

 

MIT NYÚJT A DIA?

  • innovatív tanulási élményt
  • módszertani ötleteket
  • szakemberekkel való találkozást
  • szakmai hátteret, támogatást

MIT VÁLLALNAK A JELENTKEZŐK?

  • a programhoz kapcsolódó képzéseken és találkozókon való részvételt
  • a szervezőkkel való aktív együttműködést az iskolai események megvalósításában

HOGYAN JELENTKEZHETSZ?

A programba Magyarország bármelyik településéről fogadjuk iskolák jelentkezését. Kérjük, hogy akkor jelentkezz, ha iskoláddal vállaljátok, hogy a program egészén részt tudtok venni.

Jelentkezési lap: bit.ly/valtozashozok_jelentkezes 
Határidő: 2020. szeptember 22. (kedd)

 

KAPCSOLAT

Korenyák Zsófia | korenyak.zsofia@i-dia.org | www.i-dia.org

 

HOGYAN ÉPÜL FEL A PROJEKT?

 

Online kihívások: A projektidőszakban a diákoknak szóló kihívások, amelyek támogatják őket ötleteik kidolgozásában és a projekt során megszerzett képességeik mindennapokban történő használatában.

 

Online konzultációk: A projekt teljes ideje alatt lehetőséget biztosítunk a diákcsoportoknak az ötleteik, kérdéseik megvitatására, valamint a pedagógusok számára a konzultációra, a tapasztalatok megosztására.

 

Változáshozók az online térben: Ha a vírushelyzet miatt újra távoktatásra kerül sor, tartani fogjuk a kapcsolatot a résztvevőkkel, és törekedni fogunk minél több programelem online megvalósítására.